OLIE AFSCHEIDER TYPE 5404

Art nr. A15916
De aanwezigheid van vreemde, vette oliën in waterige oplossingen draagt bij tot de snelle achteruitgang van vloeistoffen door de ontwikkeling van bacteriën te bevorderen en de autonomie en efficiëntie van verschillende soorten filtratie aanzienlijk te verminderen. De vernieuwing van deze baden is
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De aanwezigheid van vreemde, vette oliën in waterige oplossingen draagt bij tot de snelle achteruitgang van vloeistoffen door de ontwikkeling van bacteriën te bevorderen en de autonomie en efficiëntie van verschillende soorten filtratie aanzienlijk te verminderen. De vernieuwing van deze baden is duur, afgezien van de kosten in tijd en product, evenals de kosten van de behandeling van de baden.
De continue reiniging van ontvettingsbaden maakt het verwijderen van vetten, oliën, verschillende zwevende stoffen en onzuiverheden mogelijk.
Het constante onderhoud van de efficiëntie en de kwaliteit van het bad in de loop van de tijd maakt het mogelijk om te besparen op producten, energie, water en behandelingskosten, door het aantal gebruikte badafvoeren te verminderen. De lekolieafscheider is daarom noodzakelijk om de onderhoudskosten te verlagen. Met onze mobiele unit kunt u al uw gereedschapsmachines per geval behandelen.
    Aan het laden
    Aan het laden